Företaget

Din Spabadsbutik

Din Spabadsbutik är ett företag som växt fram ur Din Utemiljö som finns i samma lokal.
Vår ambition är att leverera produkter av hög kvalitet med personlig service. Att våra kunder känner sig trygga och nöjda är hjärtat i allt vi gör.

Butiken Din Utemiljö har funnits sedan 2018 men under 2020 bestämde vi oss för att låta vår försäljning av spabad få sin egen plattform. Vi anser spabad vara en av dem bästa investeringarna i vardagslyx eftersom det är en kvalitativ produkt som kan nyttjas i många år. Därför vill vi ge våra spabad mer utrymme och uppmärksamhet, så att fler kan njuta.

Vi såg att det fanns flertalet återförsäljare av spabad, men vad vi ansåg saknades på marknaden var en kundservice av samma kvalitet som baden som säljs. Detta blev därför grundvärderingen i Din Spabadsbutik – att skapa kundrelationer med en livstid längre än våra spabad. Nyckeln till detta är att vi vill finnas där även utanför butikens öppettider, eftersom det är då våra kunder oftast badar. På så sätt kan du känna dig trygg i att det bara är att plocka upp telefonen om oväntade frågor dyker upp under helgbadet. 

Vår Personal

Joachim – Säljare och butiksägare
Joachim har jobbat med sälj sedan 80-talet där han började inom bilbranschen. Oavsett marknad så har hans passion för att knyta an till människor och skapa en god kundkontakt alltid varit i fokus. När Joachim startade Din Spabadsbutik byggde han konceptet kring visionen om trygga kundrelationer med en tillgänglighet som marknaden saknade.