Sök
Stäng denna sökruta.

Bada nu - Betala senare

Wasa Kredit

Fler Spabadsägare, ingen ränta.

Vårt mål är att fler ska ha möjligheten att investera i ett spabad för möjligheten att uppleva vardagslyx som bringar glädje och avkoppling. För att göra det enkelt för dig som kund har vi på Din Spabadsbutik valt att erbjuda räntefri delbetalning i samarbete med Wasa Kredit. En kredit som gör det möjligt att även förtidslösa ditt köp utan extra kostnad för den som önskar.

Enkel ansökan på dina villkor, med snabbt besked. 

Ansökan om att delbetala för ditt spabad kan ske från bekvämligheten i ditt hem eller direkt i butik. Oavsett om vi hjälper dig med din ansökan eller du önskar att klicka igenom den själv, så tar det bara någon minut och svaret får du direkt.

Ansök i butik.

Vår personal hjälper dig gärna med en ansökan på plats i butiken. Det sker snabbt och enkelt genom en sedvanlig kreditprövning. Allt du behöver göra är att välja den månadskostnad som passar dig. Om ansökan blir beviljad bokar vi in en leveransdag som passar dig.

Ansök på distans. 

För dig som önskar att ansöka hemifrån, eller praktiskt taget vart du än befinner dig, så är allt du behöver ditt Mobila Bank Id och tillgång till internet. Genom att gå in på www.wasakredit.se/gustav kan du enkelt ansöka och få svar direkt på skärmen. När ansökan blir beviljad signerar du avtalet med ditt Mobila Bank Id, sedan ordnar vi tillsammans ett leveransdatum som passar dig.

Grundkrav: 

  • 20 år fyllda.
  • Fast anställning.
  • Inga betalningsanmärkningar.
  • Mantalsskriven i Sverige sedan 3 år.

Har du frågor kring din ansökan? Ring till oss på Din Spabadsbutik så hjälper vi dig. Telefonnummer finner du under ‘kontakta oss‘.